De eerste geruchten over deze samenwerking waren er eind vorig jaar al. Tot en met vorige week was het behoorlijk stil geworden rondom dit onderwerp…

Tot enkele dagen geleden! Op een blog van Google staan nu namelijk subtiele hints dat Samsung’s Google TV eind dit 2012 uit zal komen! Samsung heeft al langere tijd plannen om een Smart TV uit te brengen voor het Google TV platform.

Meer informatie

Samsung heeft recentelijk hun eerste 75-inch ES9000 LED beeldscherm geïntroduceerd in Zuid Korea. Na deze succesvolle introductie komt dit model ook naar USA! Deze 75″ gigant heeft een LED scherm en geniet van de eigen SMART TV en actieve 3D technieken. Deze 3D LED TV van Samsung zal in Amerika vanaf augustus 2012 leverbaar zijn vanaf een schappelijke $ 9.999,-. Met de komst van dit scherm heeft Samsung één van hun meest indrukwekkende LED 3D TV’s geïntroduceerd tot nu toe!!

Meer informatie

De echte 3D Plasma TV kaskrakers van Samsung zijn en blijven toch wel de D8000 (2011) en de E8000 (2012) series. Maar, zoals een goed fabrikant betaamd heeft ook Samsung een zogenaamde budget versie van haar 3D plasma TV lijn gelanceerd. Dit in de vorm van de D550 de E550 serie, respectievelijk uit de jaren 2011 en 2012. Alle TV’s uit de 550 serie maken gebruik van de active shutter 3D techniek, waar ook de 3D LED modellen van het merk mee uitgerust zijn. Dit zijn dan ook meer dan zeer prettige en toegankelijke 3D flatscreens, en ook nog eens voor een mooie prijs!

Meer informatie

De E550 is een FULL HD 3D Plasma SMART TV van Samsung is één van de betere verkrijgbare budget flatscreens. Het scherm is in Nederland verkrijgbaar in twee maten, de 51 inch (PS51E550) versie en de 59 inch (PS59E550) versie.  Bij beide versies is de TV voorzien van Real Black en Clear Image Panel technologie en 3 HDMI aansluitingen. De E550 is voorzien van 600 Hz Subfield Motion technologie voor zeer vloeiende beeldweergave in 2D en/of 3D weergave. De TV is veelzijdig op media en Internet gebied een is voorbereid voor elk draadloos netwerk.

Meer informatie

Beleef 3D-televisie zoals het bedoeld is, met de plasmatelevisies van de D8000-serie van Samsung. De 3D-beeldkwaliteit is in één woord overweldigend te noemen. Dit dankzij de innovatieve 3D HyperReal Engine, die garant staat voor hoogwaardige prestaties en kristalheldere Full HD-beelden. Voeg hier nog aan toe de geïntegreerde Smart Hub en het Plasma +1 inch-scherm – de omlijsting om het scherm heen is zo’n 2.5 cm smaller gemaakt – en je hebt een grootse en overweldigende kijkbelevenis op het 2.5 cm grotere scherm! En met het bioscoopachtige 3D-geluid, de extralichte, ergonomisch ontworpen 3D-bril en de geïntegreerde convertor, waarmee je ook 2D-games en -programma’s in 3D kunt zien, kun je wel stellen dat je home entertainment voorgoed is veranderd door de komst van dit scherm.

Onderscheidende 3D weergave

Een van de belangrijkste features van de PS51D8000 & PS64D8000 is overduidelijk de 3D weergave. Op dit punt laat Samsung zien dat zij met de D8000 echt onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. De kwaliteit van de opgenomen 3D techniek is sterk verbeterd ten opzichte van het vorige model. Enerzijds ligt dit aan de verbeterde en indrukwekkende contrastverhouding, maar aan de andere kant ook door de hogere resolutie. Wat betreft de zwart waarden, deze is nog wel voor verbetering vatbaar. In de E8000 is dit al veel beter, dit door de opgenomen Real Black Pro techniek. De D8000 heeft ook Real Black, maar niet de Pro techniek.

Meer informatie

De E6500 serie ligt qua innovatieve gadgets nét iets onder de E8000 serie, maar doet zeker niet onder! De E6500 serie moet het o.a. doen zonder de geavanceerde spraakbediening (Smart Evolution en Smart Interaction). Maar ook zonder de Touchpad afstandsbediening en zonder de dual-core processor. De hoogstaande beeldkwaliteit van de E6500 is gelijk aan de E8000 serie en verder is het design net wat anders. Dit is natuurlijk een persoonlijk iets. Beide modellen beschikken over onder meer een Full HD plasma paneel, 600Hz Subfield Motion, 3D weergave en een Real Black Pro filter.

Meer informatie

Eerlijkheid duurt het langst. Wanneer je interesse hebt in de D450-serie van Samsung, dan zijn er enkele punten waar je rekening mee moet houden. Zo is de complete D450-serie voorzien van HD-ready schermen en niet van FULL HD zoals wel te vinden in de D570-serie en de D550-serie.

Ook de tegenwoordig gangbare features zoals content sharing via de smartphone is op de D450 niet mogelijk. Ook het aantal aansluitingen is minder dan bij de D570 en D550.

De televisie moet dan ook gezien worden als een prima televisie voor huis, tuin en keuken gebruik. Samsung market dit scherm dan ook op een andere doelgroep, dit is duidelijk te zien in de te verkrijgen schermgroottes.

Meer informatie

Deze Full HD LCD televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 32, 37, 40 of 46 inch. Het toestel heeft een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner voor digitaal televisie kijken. Met de Samsung LE32D550 heeft u een TV met een Crystal TV-design gecombineerd met hoogwaardig entertainment en uitstekende prestaties.

Dankzij de geavanceerde connectiviteit van Samsung’s LE32D550 LCD TV kunt u vanaf één plek genieten van al uw digitale content!

Meer informatie